Crystal Heart
four day Eid ;D
02 September 2011 | 10:11:00 PM | 0 comments
menapak di Labohan Dagang dahulu ;DD
terima kasih Ain Misdi dan Izzaty Shaharina kerana sudi melayan kerenah kami disini



maaf Faros Faizdnor (:
kami dah meriah kan rumah anda dengan gelak tawa kami
orang yang tidak salah menjadi mangsa bahan kami disini , homaiii pecah perut aku , haha
terima kasih telah masak masakan yang aku baru first time makan ;DD


berhenti solat sebentar di Masjid Taman Sri (:
cuba teka siapa kat dalam kerata tu ?
HAHA , jahanam kereta Nor Mohd Syafiq ;D


aww , sumpah rindu nak gaduh dengan kau doh Fatin Mastura (':
"kenapa tutup lampu?"
"eh mana Mukmin ?"
HAHAHA , cerita lama berputik kembali ;D




destinasi terakhir sebelum berpisah , dirumah Ummi Zuraidah di Batu Laut , jauh yaa perjalanan kami harini , hoyeahh , puas aku berjalan harini , and macam macam benda yang dah berlaku harini
video
Terima Kasih dan Maaf pada yang terguris hati atau tidak puas hati sepanjang perjalanan kami harini (:

p/s : hati hati main dengan api (':

Older Post | Newer Post
The Disclaimer
Hey guys ! This is my second skin :) Do replace with your own text .

Shout Here !
Put your shoutmix code here. The width must be 200px k ?

Big Thanks To Them
Skin By : Sarah Afiqah
Basecodes By : Jaja
Background by : FPA

Navigations Here

About Links Entries